This ad has expired and the product/service might not be available anymore

Hur man tar hand om bröllopsklänningar

Price:$168
Condition:New
Warranty:Yes
Quantity:100 Available
Location:,
Posted on:15 November 2017 / 03:03
Expires in:expired
Views:97
Contact Seller

Item Description

En brudklänning är en av de viktigaste inköp som en kvinna kan göra, och är ofta en av de största kostnaden för ett bröllop. När en bröllopsklänning har inköpts måste särskild försiktighet göras för att hålla klänningen i perfekt skick. Medan det är viktigast att hålla bröllopsklänningen i felfritt skick före bröllopet, skulle de flesta kvinnor vara överens om att de vill se till att deras brudklänning håller sig i bästa möjliga form under de kommande åren. Det är inte nödvändigtvis svårt att hålla en bröllopsklänning i gott skick, men du behöver hålla några speciella saker i åtanke när det gäller att hänga, lagra och städa klänningen.

Hängande brudklänningar

Materialen som används i de flesta bröllopsklänningar är inte kända för sin styrka, och för att undvika rippor, delade sömmar och annan skada är det viktigt att bryr sig om att hänga klänningen.

I allmänhet kan bröllopsklänningar inte sättas på en hängare som vanliga klänningar, eftersom klänningens vikt kan orsaka att klänningsmaterialet rippar eller rivs nära hängaren. Istället borde små slingor av tyg som sys i inredningen av klänningen användas för att hänga klänningen på ett säkert sätt. Dessa hängande öglor sätts på plats av klädtillverkaren på de starkaste sömmarna i klänningen och säkerställer att de kommer att kunna stödja hela klänningens vikt utan att orsaka skador.

Rengöring Bröllopsklänningar

Det verkar uppenbart att bröllopsklänningar ska vara rena, men det bör vara noga med att välja en kemtvätt, eftersom vissa kemtvättstjänster skickar sina kläder till en annan anläggning och din klänning kan bli skadad av grov hantering och stress vid transitering. Innan du tar en kemtvätt, se till att de behandlar alla sina kläder på plats och att de gör sitt arbete för hand istället för att använda ett automatiserat system. Om möjligt, försök hitta en kemtvätt som har särskild erfarenhet av bröllopsklänningar och vara säker på att de är bekanta med hur delikat materialet kan vara; Detta är särskilt viktigt om din bröllopsklänning har pärlor eller andra invecklade dekorationer. Att vara picky om din kemtvätt kommer att se till att din klänning inte är skadad.

Bröllopsklänning Reparationer

Precis som du borde vara picky om städaren att du tar din bröllopsklänning, måste reparationer som behöver göras, vara från en sömnstress som är bekant med den känsliga konstruktionen av bröllopsklänningar. Vissa brudsalonger kommer att erbjuda reparationstjänster för de klänningar de säljer. Men om inte, var noga med att handla för att hitta en sömmerska eller sy butik som har stor erfarenhet av att reparera bröllopsklänningar. Att välja någon som vet hur känslig dessa klänningar kan vara, kommer att säkerställa att reparationerna görs med största omsorg och skicklighet.

Förbereder brudklänningar för förvaring

Innan du lagrar en bröllopsklänning, se till att den är i bästa möjliga skick så att den kommer att förbli så tills du är redo att ta den ur lageret. Kontrollera kappan för några små hål, tårar eller andra tecken på skador, och se till att den är fri från fläckar eller missfärgning. Ta dig tid att inspektera sömmarna och eventuella pärlor eller dekorationer som finns på klänningen, eftersom dessa är de mest troliga ställena för upplösning och hål att dyka upp. Ta in klädesplagget för rengöring eller reparation om det behövs, och låt det hänga i minst en till två dagar efter rengöring innan den lagras. På det sättet kan du se till att det inte finns några kvarvarande kemikalier i klädmaterialet.

Förvaring av en brudklänning

Förvara aldrig en bröllopsklänning i en plastbehållare eller täckt med en plastpåse. Med tiden kan plast släppa ut kemikalier som gör att en vit bröllopsklänning blir gult och kan göra att mer känsliga utsmyckningar blir sköra. Vik försiktigt upp bröllopsklänningen och lägg den i en mjukt, fri syrafri förvaringslåda. Dessa säljs speciellt som bröllopsklänning eller bröllopsklädselkorgar. Klänningen ska vikas i tyg eller syrafri vävnad för att skydda den från förpackningsbehållarens grova kartong eller kartong. Relaterad: bröllopsklänningar helsingborg

Discussions

You need to login or register to post a question
Press Enter to Search